100% MYCELIUM KWEEKSETS

Psilocybe paddenstoelen

F.A.Q.Hoe kweek ik Freshmushrooms

Kijk voor een volledige kweekbeschrijving in onze kweekgids.

Hoe oogst ik Freshmushrooms?

Hygiëne is erg belangrijk bij het oogsten van uw Freshmushrooms. Zorg ervoor dat uw handen en onderarmen grondig gewassen en gedesinfecteerd zijn of draag steriele handschoenen als u gaat oogsten. De optimale tijd om te oogsten is net voor de sporen beginnen te scheuren en vallen. Pak de onderkant van de steel en draai met een zachte beweging de paddenstoel los van de grond. Het is belangrijk om te draaien en niet te trekken, want dit kan het mycelium beschadigen en een negatieve invloed hebben op de volgende flushes. De stengels van Freshmushrooms hebben vaak een blauwachtige tint.

Hoe droog ik Freshmushrooms?

Freshmushrooms droogt u het beste op een stukje keukenrol dat u op de verwarming of op een warmtematje legt (nooit warmer dan 30 °C). Na 4 dagen zijn de paddo’s droog (ze zijn krokant of breken bij buiging).

Hoe bewaar ik Freshmushrooms?

Na droging kunnen de paddo’s tot wel 6 maanden worden bewaard in een luchtdichte plastic zak. Deze hoeft niet vacuüm te zijn. Zorg er echter wel voor dat er zoveel mogelijk lucht uit de zak wordt geperst voordat u deze luchtdicht opbergt. Gebruik bij voorkeur een plastic zak met sluitstrip.

UITGEBREID DEALERNETWERK

On- en offline verkrijgbaar overal in Europa

Taal: