Psilocybe Galindoi

The Mushrocks; for deeper moments

Psilocybe galindoi is een psychedelische paddenstoel uit de familie Mexicana. Hij is ook bekend onder de naam Psilocybe galindii. Psilocybe Gallindoii werd eerst geïdentificeerd als de Psilocybe Atlantis, maar na verder onderzoek door Dr. Gastón Guzmán heeft deze truffel de naam p. Galindii of Galindoii gekregen ter ere van de heer Carlos Galindo Arias en zijn familie.

Om de verwarring nog groter te maken staan deze magic truffels in de smartshop wereld ook bekend als Mushrocks. Het zal je niet verbazen dat de Psylocybe Galindoi  een diepe trip geeft.

Spirituele en diepe gedachten in combinatie met zeer aangename inzichten zijn het resultaat. Je zult ook versteld staan van de bijzondere visuals die je zult ervaren. Vooral met je ogen dicht zijn de beelden indrukwekkend. 

Andere soorten magic truffels hebben een vergelijkbaar effect. De trip hangt altijd af van je stemming en omgeving.

Daarnaast is de werking afhankelijk van de hoeveelheid voedsel in de maag. Als je net hebt gegeten kan het een uur duren voordat de magic truffle werkt. De werking van de truffel kan dan ook minder zijn. Het is aan te raden 4 tot 6 uur voor de trip niks te eten. De Psilocybe Galindoi werkt dan het beste.