Psilocybe Hollandia XP

The New Magic Mushroom

De Psilocybe hollandia is een nieuwe hyper-sterke magic truffel. De hollandia noemt men ook wel de Psychonauts Delight. Deze magic truffel wordt geteeld in Nederland en is een must voor de echte psychonaut die streeft naar een langere trip en een fantastische visuele ervaring. De Psilocybe hollandia is een verbeterde vorm van de bekende paddo. Paddo’s zijn in Nederland verboden sinds 1 december 2008, Magic Truffles echter niet.

Wat maakt de Psilocybe hollandia zo speciaal?

De Psilocybe hollandia wordt met veel zorg gekweekt waardoor deze bijna twee keer zoveel droge stof als de Psilocybe Atlantis bevat. Tegelijkertijd is de smaak van de hollandia truffel beter dan van andere truffels.

Fenomenale visuele effecten

De ervaring van de gebruiker is het belangrijkste. Niet iedere magic truffel gebruiker heeft dezelfde hoeveelheid psilocybine nodig. Uit de ontvangen feedback van gebruikers zijn twee dingen naar voren gekomen:

  • de visuele effecten komen bij de Psilocybe hollandia veel vaker voor dan bij de andere magic truffels. In feite blijven de effecten van de truffel de hele trip merkbaar.
  • de visuele effecten zijn kleurrijker en overweldigender dan alle andere magic truffels of magic mushrooms tot nu toe.

Langere trip, betere smaak

De Psilocybe hollandia is een truffel die je meeneemt op een onvergetelijke reis. Het is een ervaring die je met je vrienden moet delen. Aan het begin van de trip veranderen alle kleuren en vormen in iets speciaals. Minuten later beleef je de mooiste visuals. Met één portie hollandia truffels kun je zelfs met zijn tweeën genieten, want een halve dosis is voldoende voor een onvergetelijke ervaring!

Door het bijzondere groeiproces heeft de truffel geen zure smaak. De hollandia truffel smaakt als een walnoot, zonder de zure nasmaak van de meeste truffels.

Meer plezier

Mensen die ervaring hebben met de effecten van psilocybine , kunnen gerust de gebruikelijke 15 gram dosering nemen. Als u onervaren bent met trippen, raden wij aan een halve dosis: 7,5 gram te nemen.

Hoewel de Psilocybe hollandia twee keer zo sterk is als andere magic truffels, en een veel betere smaak heeft, wordt de prijs niet verdubbeld.

Dus onthoud wanneer je overweegt om de Psilocybe hollandia te bestellen: de prijs is misschien iets hoger, maar de inhoud is twee keer zo sterk!