psychedelicinsights.com

Een therapeutische organisatie,die effectieve sessies van één dag met psychologische voorbereidingsgesprekken bieden. Het internationale team is multi-geschoold, en gedreven door passie. We hopen het kantelpunt van het menselijk bewustzijn te versnellen door veilige toegang te bieden tot deze heilige en eeuwenoude medicijnen.

De team missie is om mensen te helpen met persoonlijke groei en ontwikkeling. Door psychedelische geassisteerde ervaringen te begeleiden met een op wetenschap gebaseerde aanpak, innoveren wij persoonlijke transformatie.

Psychedelic Insights, gevestigd in Amsterdam, Nederland, biedt legale, veilige, psychologisch begeleide psychedelische ervaringen aan individuen, groepen en professionals, met magische psilocybine truffels voor persoonlijke ontwikkeling.

Psychedelic Insights brengt een interdisciplinair team samen van authentieke en ervaren psychologen, therapeuten, wetenschappers en psychiaters, die geestelijke gezondheid en medische screening bieden, psychologische begeleiding voor, tijdens en na uw psychedelische psilocybine begeleide ervaring. Begeleiding voor en na de ervaring is inbegrepen en voorzien voor persoonlijke ontwikkeling, zodat de ervaring volledig geïntegreerd en heilzaam kan zijn.

Omdat ze een authentieke persoonlijke benadering en een veilige omgeving voorop stellen, bieden zij een unieke psilocybine ondersteunde therapie service in een eendaagse privé ervaring voor individuen, of kleine groepen die de voorkeur geven aan een intieme en persoonlijke setting.

Kijk voor meer informatie op: https://psychedelicinsights.com/